CornSnakes.com Forums  
  Want an edit button and other perks? Become a contributing member! Click here.

Go Back   CornSnakes.com Forums > The CornSnake Forums > Breeding/Egg Production & Care
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices

Breeding/Egg Production & Care Any topics concerning breeding of the cornsnake, brumation, egg laying, or issues concerning problems in any step along the way.

Link and Zelda eggs!!
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2017, 07:06 AM   #1
Dahliasmom2012
Link and Zelda eggs!!


My first time breeding. I'm pretty pumped. She laid yesterday and although it looks like a bunch of slugs there seem to be 7 promising eggs.

I'm using Pangea hatch in a Tupperware container. Since I'm going to breed Tanzanite when he's ready to test if he is a super tessera I thought I might iron out any issues I might run into earlier.

Parents are blood red stripe het anery, hypo, amel and 50% het caramel to Amel stripe het anery, blood red, hypo 50% her caramel.



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Old 05-17-2017, 12:22 PM   #2
DollysMom
Congrats. Looking forward to seeing the babies! I'd be excited too. The 7 look nice.
 
Old 05-17-2017, 12:26 PM   #3
Tavia
Congrats on your first eggs!
 
Old 05-17-2017, 07:11 PM   #4
Dahliasmom2012
Thank you!! I hope they incubate well and all hatch.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Old 05-18-2017, 05:02 AM   #5
Nanci
Very exciting!! Now for the long wait!!
 
Old 05-19-2017, 08:32 PM   #6
MysticExotics
Congrats!! How exciting!
 
Old 05-19-2017, 09:54 PM   #7
Artemisace
Congrats Just got my first clutch too, so I know the excitement. It can be unbearable
 
Old 05-20-2017, 08:52 PM   #8
kayjaypah
Congrats! How long does it take for babies to hatch?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Old 05-23-2017, 08:35 PM   #9
Dahliasmom2012
Around 60 days


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Old 08-20-2017, 11:46 PM   #10
Dahliasmom2012
Most of the eggs didn't look good, cutting showed all dead in egg. I'm sad. I used clay hatchrite and had them in an empty bin in my snake rack at 78 degrees by my temp gun. Something went wrong somewhere. I'll try again but will incubate differently. I'm so bummed out.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Join now to reply to this thread or open new ones for your questions & comments! Cornsnakes.com is the largest online community dedicated to cornsnakes . Registration is open to everyone and FREE. Click Here to Register!

Google
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 05:36 AM.





as of 07/01/02


Fauna Top Sites
 

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Page generated in 0.03098607 seconds with 11 queries
Copyright Rich Zuchowski/SerpenCo